انتخاب روش سالم طبخ غذا

نویسنده : آوا بهاری شنبه 8 اردیبهشت 1397 08:46 ب.ظ  •   

رقابت انواع طبخ های ملایم


رژیم های خسته کننده سبزی های آب پزبس است شما واقعا می توانیدازترکیبی ازغذاهای متعادل باطعمهای گوناگون معطر و خوشمزه

استفاده کنید که سالم هم باشند بهترین روش پخت به گونه ای است که تمامی ویتامین ها مواد معدنی و طعم غذا ثابت بماند و نیازی

به افزودن چربی نداشته باشد.


http://s9.picofile.com/file/8324823518/pokht_ghaza2_1_300x200.jpg


علاوه بر آن در حرارت طبخ زیر 100 درجه سانتی گراد 200 درجه فارنهایت مواد مغذی موجود در غذا از بین نمی رود و اگر شما باقی مانده

آب غذا را دور نریزید هیچ یک از مواد مغذی خود را از دست نخواهید داد این نوع طبخ برای غذاهای کم گوشت،گوشت ماکیان،سبزی ها و

میوه هایی که با ادویه و سبزیهای معطر طبخ شوند بسیار مطبوع است.

بهترین کار این است که قابلمه یا تابه فولادی یا آهن خالص انتخاب کنید و تا حد ممکن پوست سبزی ها را خیلی نازک بکنید تا حداکثر مواد

غذایی آنها حفظ شوند بهترین روش پخت ماهی پیچیدن آن در ورق های آلومینیومی و گذاشتن آنها در فر گرم است اگر ازموادترش کننده

مانند آبلیمو گوجه فرنگی و..... استفاده می کنید به جای ورق آلومینیم از کاغذهای چرب استفاده کنید.





برچسب ها: آشپزی ساده و آسان ، غذای رژیمی با مرغ ، طرز تهیه غذاهای رژیمی ، طرز تهیه غذاهای رژیمی برای کاهش وزن ، طرز تهیه غذای رژیمی خوشمزه ، غذاهای رژیمی با مرغ ،
آخرین ویرایش: شنبه 8 اردیبهشت 1397 08:51 ب.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو